Emily Ratajkowski

Kép
Életmód

Így látják a kutyák a világot: Megható portrék az ember legjobb barátjáról

Megszámlálhatatlanul sok kisállatos portré készült már, de nekünk most Anna Geier sorozata lett a kedvencünk. A fotós fontosabb tartalmat szeretett volna közvetíteni annál, minthogy a kutyák milyen cukik. Persze azok, de ők is ugyan úgy rácsodálkoznak a világra, ahogy mi tesszük. Nézd csak!

Kép
Stílus

A fashion week legstílusosabb sztárpárjai - Neked ki a kedvenced?

Egy sikkes outfit mellé, még mindig a sármos pasink a legjobb kiegészítő. Egységben az erő, szokták mondani - íme, a fashion week legstílusosabb sztárpárjai, akik elvonták minden másról a figyelemét. Még a show-ról is!

Kép
Stílus

Itt az új Instagram-őrület: meztelenül pózolnak a topmodellek

Ha a jegesvizes kihívás vagy a stílusos kávé nem lenne elég, itt az új Instagram-őrület: a #FreeTheNipple mozgalom jegyében mostanában meztelen felsőtesttel pózolnak a topmodellek, és mindezt ki is posztolják az oldalukon. Nem viccelünk, nézzétek csak!

Kép
Sztárok

Íme a 10+1 legizgalmasabb look a 2015-ös MTV VMA díjátadó gáláról

Az idei MTV VMA díjátadó gálán bizony volt minden, ami a divatérzékeny szempárnak izgalmas. Összeállításunkban megmutatjuk Neked a kedvenc outfitjeinket és az est abszolút melléfogását is!

Kép
InStyle TV

Zac Efron egy gyönyörű modell oldalán forgatja legújabb filmjét- VIDEÓ

A Blurred Lines című slágerben feltűnt Emily Ratajkowski, akit legutóbb Ben Affleck oldalán láthattunk a Holtodiglan című filmben, Zac Efron mellett lesz látható az ősz egyik leginkább várt filmjében.

Előző oldal